Close sidebar
Close sidebar

Un cadru didactic a rămas șocat de cadoul primit de la părinții elevilor săi

O profesoară a rămas profund șocată de cadoul de Crăciun pe care l-a primit de la părinții elevilor ei. Imaginile au ajuns virale pe TikTok, iar internauții s-au întrecut în comentarii.

Georgiana Balaban,

Profesoara a rămas uimită de cadoul primit.

[Sursa foto: Captură Video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O tânără profesoară a rămas uimită când și-a despachetat cadoul de Crăciun, primit de la părinții elevilor ei. Femeia nu s-a abținut și a publicat imaginile pe TikTok. Oamenii au reacționat imediat și și-au expus părerea. Aceștia au transmis că nu li se pare o idee potrivită pentru un cadou.

Citește și: A încercat să lupte cu o femeie mai înaltă cu 25 de centimetri decât el și a pățit-o rău. Video viral

Cadourile de Crăciun reprezintă o provocare pentru noi toți. De la șosete, căni, eșarfe și multe altele, ideile curg pe bandă rulantă în preajma sărbătorilor de iarnă. O idee, însă a stârnit revoltă după ce a fost publicată în mediul online.

Este povestea unei tinere profesoare, care a deschis pe TikTok ambalajul darului primit din partea părinților elevilor ei, iar reacția ei a fost una de șoc. Mai mult, și oamenii din mediul online care au văzut videoclipul au reacționat și au empatizat cu părerea femeii.

Ce cadou șocant a primit profesoara

Profesoara de arte a devenit cunoscută după ce și-a împărtășit întâmplarea cu urmăritorii de pe TikTok.

Ea a primit cutia împachetată frumos, într-o folie în temă cu Crăciunul, însă situația s-a schimbat atunci când a văzut ce se află înăuntru. Cum a deschis cutia a văzut că în ea se află un test Sars-Cov-2.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Momente dramatice la Campionatul Mondial de la Budapesta. Înotătoarea Anita Alvarez a leșinat în bazin

Profesoara a fost atât surprinsă de ideea părinților elevilor ei, cât și dezamăgită, crezând la început că este o glumă.

Videoclipul a fost publicat pe TikTok și a adunat o mulțime de reacții din partea oamenilor, care au fost și ei șocați de cadoul pe care l-a primit.

Citește și: VIDEO- De ce a devenit litera Z un simbol pro-război în Rusia

Filmarea a devenit virală în mediul online și a strâns mii de reacții. Părerile oamenilor sunt împărțite, însă mulți dintre ei au empatizat cu reacția femeii, fiind și ei dezamăgiți de cadoul pe care l-a primit. Multor internauți li s-a părut o idee nepotrivită.

„Este probabil unul dintre cele mai nepotrivite cadouri de Crăciun pe care l-am văzut vreodată, mai ales pentru o profesoară care lucrează din greu”, a reacționat o altă femeie.

Citește și: 3 filme cu Charlie Chaplin, cel mai bun actor de producții cinematografice mute

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI