Close sidebar
Close sidebar

Cainele terapeut pentru copiii cu probleme a facut senzatie printre copilasii surdo-muti

Nu vorbeste, dar asculta cu mare atentie si intelege orice semn. Unde mai pui ca adora sa fie inconjurat de copii? Vorbim despre un dulau din rasa rott-weiller care pare sa-si fi gasit vocatia. Nu e caine de paza, ci terapeut pentru copiii surdo-muti.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Faceti cunostinta cu Dea, o rasfatata de 5 anisori din rasa Rottweiller cu totul speciala!

Fiica de campioni mondiali, catelusa nu are nevoie de cuvinte pentru a sti ce are de facut. De altfel, micutii carora le-a fost astazi partener de joaca nici nu le-ar putea pronunta.

Pentru ei a muncit Daniel, jandarm de meserie, timp de 3 ani de zile la dresajul Deei.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Daniel Maria, Jandarmeria Capitalei: "O chestie foarte importanta pe care copiii cu probleme o percep la adulti: dominatia si minciuna. Ei nu fac nici una nici alta. Ei sunt sinceri mereu. Exact. Nu doresc altceva decat sa fie mangaiati."

Ei bine, da, ati auzit bine: Dea intelege doar comenzi in limba germana. Sunt cuvintele mai scurte, spune stapanul ei, drept urmare mai usor de asimilat.

Sau asta cel putin pana cand apar copiii in zona ei.

Timp de 2 ore, Dea a fost centrul atentiei micutilor cu probleme din acest centru de asistenta sociala. Dar nu a fost singurul animalut pe care jandarmii l-au adus cu ei ca sa le faca ziua mai frumoasa.

Si acest labrador e diferit: vine din America si a fost dresat in limba engleza.

Specialitatea lui sunt, insa, explozibilii.

Caii au fost ultimii care au intrat in scena, dar reprezentantii jandarmeriei promit ca vor incerca sa repete experienta cat mai curand, in alte centre unde sunt ajutati copiii cu probleme speciale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI