O femeie a auzit un câine de pe stradă în timp ce plângea chiar în somn, așa că a mers lângă el. Voluntare unei echipe de salvare, credea că patrupedul a fost maltratat de cineva. Animalul fusese chinut atât de rău fizic, cât şi emoţional, încât nu se putea odihni nici măcar atunci când dormea.

Citeste si: Ce se poartă în materie de nunți în 2020? Wedding planner-ul ne dă ponturi pentru un eveniment perfect!

Câinele traumatizat

Citeste si: Cazul fatal al unei femei. Și-a ros unghiile, apoi a contactat o infecție mortală

Câinele traumatizat plânge în fiecare noapte în timp ce doarme

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Medicii veterinarii au consultat câinele și au constatat că animalul avea o rană adâncă în lateral, ceea ce-i provoca spasme şi multă durere. Cățelul „Nuri” a fost înjunghiat în stomac de mai multe persoane. Totuși, Nuri a supraviețuit, însă nu a scăpat de traumele rănii care îl făceau să sufere atât fizic, cât şi psihic.

Câinele traumatizat

Citeste si: Ce sunt, de fapt, trigliceridele? Adevărul pe care doctorii evită să îl spune

Patrupedul a avut coșmaruri, chiar și după ce a primit cele mai bune îngrijiri de la echipa de salvare. Specialiștii au afirmat că dacă Nuri va ajunge într-o casă liniștită, alături de stăpâni iubitori, va putea depăși situația neplăcută la care a fost supus.

Citeste si: Un copil de 4 ani din Cluj a murit din cauza gripei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si