Close sidebar
Close sidebar

Câinele traumatizat: plânge în fiecare noapte în timp ce doarme

Un cățel găsit pe o stradă din Coreea de Sud a trăit drama vieții sale. Animalul a fost găsit în timp ce plângea, biruit de durere și frică.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie a auzit un câine de pe stradă în timp ce plângea chiar în somn, așa că a mers lângă el. Voluntare unei echipe de salvare, credea că patrupedul a fost maltratat de cineva. Animalul fusese chinut atât de rău fizic, cât şi emoţional, încât nu se putea odihni nici măcar atunci când dormea.

Citeste si: Ce se poartă în materie de nunți în 2020? Wedding planner-ul ne dă ponturi pentru un eveniment perfect!

Citeste si: Cazul fatal al unei femei. Și-a ros unghiile, apoi a contactat o infecție mortală

Câinele traumatizat plânge în fiecare noapte în timp ce doarme

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Medicii veterinarii au consultat câinele și au constatat că animalul avea o rană adâncă în lateral, ceea ce-i provoca spasme şi multă durere. Cățelul „Nuri” a fost înjunghiat în stomac de mai multe persoane. Totuși, Nuri a supraviețuit, însă nu a scăpat de traumele rănii care îl făceau să sufere atât fizic, cât şi psihic.

Citeste si: Ce sunt, de fapt, trigliceridele? Adevărul pe care doctorii evită să îl spune

Patrupedul a avut coșmaruri, chiar și după ce a primit cele mai bune îngrijiri de la echipa de salvare. Specialiștii au afirmat că dacă Nuri va ajunge într-o casă liniștită, alături de stăpâni iubitori, va putea depăși situația neplăcută la care a fost supus.

Citeste si: Un copil de 4 ani din Cluj a murit din cauza gripei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI