Călătoriile de unul singur pot fi o modalitate excelentă de a te regăsi pe tine însuți și de a învăța lecții importante atât despre persoana proprie, cât și despre lumea în care trăim.

Potrivit experților din domeniul turismului, industria călătoriilor s-a schimbat în ultimii ani, făcând ca tot mai multe femei să exploreze lumea pe cont propriu.

Citește și: Duminică, la ”Asta-i România!”, O Românie ca un tablou de Grigorescu

În ciuda tendinței în creștere, femeile se confruntă cu un set unic de provocări atunci când călătoresc singure în străinătate, probabil diferite de cele cu care se confruntă bărbații.

"M-am simțit nesigură în aceste patru țări"

Împărtășind experiențele din călătoriile sale celor 301.500 de urmăritori de pe TikTok, o turistă americancă a evidențiat cele patru țări în care s-a simțit nesigură ca femeie singură la drum.

În videoclipul devenit viral, Chloe Jade a spus: „Acesta este un videoclip care a fost solicitat de mulți oameni, așa că am decis că ar trebui să îl fac”.

Chloe a spus că, deși s-a simțit „nesigură” în aceste patru țări, experiențele ei nu ar trebui să-i descurajeze pe oameni să viziteze aceste țări „uimitoare”, potrivit DailyMail.

Femeia a subliniat că nu s-a confruntat realmente cu probleme de viață și de moarte în aceste țări, dar le-a cerut urmăritorilor ei să fie mereu „vigilenți” și „conștienți” oriunde merg.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"M-am simțit nesigură în aceste patru țări"

"M-am simțit nesigură în aceste patru țări"

[Sursa foto: Instagram]

1. Marrakech, Maroc

Deși i-a plăcut călătoria ei în Maroc, Chloe a povestit că s-a simțit „foarte nesigură” în Marrakech, când s-a plimbat cu prietena ei turcă pe străzile orașului.

„În general, mi-a plăcut călătoria mea în Maroc și chiar m-am simțit bine acolo, dar Dilar a fost cu mine și nu ne-am simțit în siguranță pe străzile din Marrakech".

Influencera de pe TikToker a spus: „Este un oraș foarte vechi, așa că străzile sunt foarte strânse și există mici pasaje peste tot. Eu personal nu m-am simțit foarte nesigură, dar mulți dintre tinerii erau destul de agresivi”.

Deși nu s-a întâmplat nimic rău în călătorie, turista a simțit că este important să menționeze numele orașului marocan pe lista celor mai periculoase destinații de călătorie pentru femei.

Marrakech, Maroc

Marrakech, Maroc

2. Pattaya, Thailanda

Chloe le-a spus adepților săi că, deși „iubește absolut” Thailanda, femeile singure ar trebui să evite Pattaya.

Explicându-le urmăritorilor de ce s-a simțit în nesiguranță, ea a spus: „Pur și simplu te simți groaznic, sunt atât de mulți bărbați străini care vin acolo, știu că fac lucruri groaznice și m-a făcut să mă simt extrem de inconfortabil”. 

3. Belgrad, Serbia

Chloe și-a avertizat prietenii americani că a fost întâmpinată cu „ostilitate” și în Belgrad, Serbia.

Deși nu i s-a întâmplat nimic rău, ea a spus că a experimentat o atitudine ostică încă din momentul în care a intrat în țară.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Încercând să își explice de ce s-a întâmplat asta, ea le-a spus adepților săi: „În general, cred că e un singur motiv: nu le plac americanii", poate și urmare a războiului care a avut loc în anii 1990.

4. Paris, Franța 

O altă locație în care călătoarea din SUA s-a simțit nesigură a fost chiar "orașul luminilor", Paris.

Deși a vizitat orașul de șase ori, s-a simțit cel mai expusă riscului în prima călătorie. Chloe, care avea 22 de ani la acea vreme, a spus că a trecut printr-o experiență-limită.

Un bărbat a „momit-o” să bea o bere cu el și apoi a încercat să o determine să meargă pe o alee întunecată, departe de camera ei de hotel.

Chloe a spus: „I-am spus să se uite într-o parte și am fugit înapoi la hotel”. Ea a continuat: „Am leșinat de îndată ce m-am întors, am avut transpirații reci toată noaptea și am simțit că mi-a pus ceva în băutură”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si