Close sidebar
Close sidebar

Calimanesti Caciulata, statiunea care s-a transformat. Mii de tineri iau cu asalt aceasta destinatie. Vezi de ce!

Credeati ca statiunile balneo-climaterice sunt asaltate. doar de turistii care vin sa-si trateze diferite boli? Nu la fel stau lucrurile pe Valea Oltului. Iata, cum se imbina utilul cu placutul si cum s-au schimbat lucrurile in Calimanesti Caciulata. ##VIDEO16475##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Inghesuiti ca in vremea comunismului stau turistii in statiunea odinioara celebra in lume! Cand nimeni nu credea ca va renaste, Calimanesti Caciualata freamata iar de copii, parinti si bunici!


Statiunea ale carei izvoare minerale si termale atragea pe vremuri turisti in cautare de remediu pentru boli, concureaza acum cu litoralul. Un sejur aici e preferat mai ales de familiile in cautare de pachete avantajoase care includ cazare, masa si bonusuri de nerefuzat: o aventura pe tobogane pentru cei mici si un tratament cu vestita apa miraculoasa pentru cei mari.

Locul e incarcat de istorie, asa ca de admirat sunt multe: cea mai spectaculoasa imagine este insa cea a Manastirii Ostrov, prima de maici din Romania.

In peisajul de poveste si-au facut loc de curand terasele si restaurantele. La fel ca unitatile de cazare, si ele sunt deschise pe tot timpul anului.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro



Hotelierii sunt gata sa multumeasca pana si cel mai pretentios turist. Pe langa bazele de tratament au fost amenajate si centre spa.

Daca optati pentru un concediu de o saptamana aici, gazdele va pun la dispozitie pachete all inclusiv: cu 250 de euro, beneficiati de cazare, masa si tratament.
Pentru o singura noapte de cazare, preturile variaza intre 50 si 250 de lei de persoana pe noapte.

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI