Close sidebar
Close sidebar

Calin Geambasu, despre tentativa tatalui sau de a se impaca: "E o forma de parsivenie cum nu am mai intalnit!"

Sfatuit de prieteni sa se impace cu fiul sau, Petre Geambasu a postat pe retelele de socializare un mesaj plin de speranta, in care anunta ca e gata sa o dea la pace cu fiul sau. Totusi, Calin nu a fost de induplecat si a oferit un raspuns transant!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Nu, tatal meu nu vine cu niciun demers. Sunt vorbe siropoase care sunt asezate intr-o totala antiteza cu invitatia pe care i-am facut-o pe data de 17 martie. A refuzat intalnirea cu mine, desi i-am spus ca nu este o intalnire de impacare.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Am vrut sa vorbim despre date fixe si precise. Nici vorba de impacare. Ma vorbeste cu necunoscuti pe la spate. Am fost contactat de acesti necunoscuti si mi-au pus la dispozitie o inregistrare in care tatal meu ma jigneste.

Este o forma de parsivenie cum nu am mai intalnit. In 6 luni de zile nu ne-am adresat un cuvant", a declarat Calin Geambasu in cadrul unei emisiuni tv.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI