Calin Novacescu si Doru Mesesan s-au duelat dupa ce Calin a fost propus spre eliminare din cauza performantelor sportive slabe din aceasta saptamana, iar Doru a fost nominalizat de catre echipa.
 
Imediat ce a castigat punctul decisiv, Doru l-a luat in brate pe Calin si a izbucnit in plans ca un copil. Toti Razboinicii au plans cand au vazut scena emotionanta.
 
"Sa ai grija de echipa. Te rog sa imi promiti, sa nu te separi. Sa fiti toti uniti", i-a spus Calin lui Doru, inainte sa le promita Razboinicilor ca ii va astepta pe fiecare in parte la aeroport. 

 

 
"Eu incerc sa invat de la fiecare om care trece prin viata mea. De la Calin am invatat foarte multe, am avut multe discutii cu el si mereu a reusit sa imi dea o directie buna. Noi avem foarte mare nevoie de el, dar si in Romania e foarte mare nevoie de el pentru ca el va fi un exemplu. Imi este foarte greu.
Este o pierdere foarte mare pentru noi. Imi este si teama. Vreau ca el, de acasa, sa se roage pentru noi sa avem aceeasi putere pe care el ne-o transmitea
", a spus Alin Andronic.
 
"Imi este foarte greu sa vorbesc acum. Nu pot sa vorbesc atunci cand plang. Vreau sa ii mutumesc ca ne dadea liniste si putere. Chiar daca e diferenta mare de varsta, ma regasesc oarecum in el.
Vreau sa ii multumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat",
a spus si Corina Petrut, cea care a plans inca de cand s-a terminat ultimul joc. 
 
"Este cel mai echilibrat om care a existat vreodata la Exatlon. Ma doare sufletul ca pleaca, era cel mai bun prieten din echipa. Nu am decat cuvinte de lauda. Abia astept sa ma intorc in casa, sa ma regasesc cu el, sa stam ca prieteni, sa il strang in brate. Il invit la mine acasa", a spus Doru suparat.
 
 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si