Se pare că acesta s-a sinucis folosind un cuţit.

”Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei fapte penale”, spun poliţiştii.

Vestea i-a şocat pe apropiaţii lui Călin, care, la scurt timp după aflarea veştii, au început să posteze mesaje de condoleanţe pe Facebook.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

”E dureros să îţi iei rămas bun de la cineva în asemenea condiţii. E frustrant şi greu de acceptat să pierzi un prieten atât de tânăr, care a avut atâtea planuri cu viaţa sa… e dureros să-i accepţi doar amintirea. E dureros să te gândeşti la durerea care l-a aruncat în această decizie. Pentru cei care l-au cunoscut, astăzi este o zi extrem de grea, tristă şi de neînţeles. Călin era una dintre cele mai interesante persoane cunoscute vreodată.  E şocant să vorbesc despre el la trecut. Iar decizia lui de a pleca în acest mod din această lume este la fel de şocantă. Sper ca toţi oamenii să primească în viaţa de apoi ceea ce merită… atunci sigur vei ajunge într-un loc bun, prieten drag….

Dumnezeu să te odihnească în pace ”, scrie Emanuel, un prieten de-al lui Călin.

Foştii colegi şi profesori din şcoala generală şi liceu urmate de Călin sunt şi ei în stare de şoc.

”Ar trebui să fim mai atenţi, prezenţi, vis-a-vis de cei din jur, şi să avem mai multă grijă unii de alţii! Să nu tot alergăm aiurea! Dumnezeu să îl aibă în pază! Vestea m-a întristat profund!”, atrage atenţia un profesor.

Sursă: observator.tv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si