Close sidebar
Close sidebar

Calitatile surprinzatoare ale fiecarei zodii. Tu stii care este punctul tau forte?

Daca erai sigura ca stii totul despre zodia ta, este momentul sa afli ce alte calitati surprinzatoare ai.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Berbec – Nu ii este teama sa faca primul pas
Berbecii sunt persoane entuziaste si pasionate cand vine vorba de lucrurile in care cred. Putini stiu insa ca nu au nicio problema in a face primul pas. Fie ca vorbim de o relatie de dragoste sau de prietenie, Berbecul este primul care va lua initiativa.

Taur – Isi arata mereu dragostea prin gesturi
Taurul este ambitiosul zodiacului, insa totodata el este rabdator si plin de iubire. Pentru acesta o imbratisare sau un sarut inseamna totul. Atingerea fizica este importanta intr-o relatie, iar daca pur si simplu il vei lua de mana, il vei face fericit.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Gemeni – Sunt buni la aproape orice
Gemenii au o personalitate interesanta. Sunt curiosi, vor sa isi impuna punctul de vedere si isi doresc sa se dezvolte. Datorita acestor trasaturi ei sunt buni la aproape orice. Inteleg cu usurinta noile concepte si, cand vine vorba de dezvoltarea unor aptitudini, acestia nu au nicio problema.

Fie ca vorbim de desen, sculptura sau sport, acestia ajung imediat in top.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI