Callie Rogers, în vârstă de 34 de ani, avea doar 16 ani când a câștigat aproape 2 milioane de lire sterline în 2003 (peste 2,5 milioane de euro), însă mama ei a încurajat-o să își cheltuie banii în mod iresponsabil.

Citește și: Un tânăr a murit după ce s-a antrenat la sala de fitness. I s-a făcut rău în timp ce era la volan

Tânăra și familia ei au reușit să toace câștigul uriaș pe operații estetice, mașini, haine de firmă, droguri și „cadouri” pentru prieteni și familie.

Callie Rogers se întoarce la școală

În prezent, după ce a ajuns la sapă de lemn, Callie Rogers a dezvăluit că dorește să-și schimbe viața și să-i ia viața în propriile mâini.

Ea s-a înscris la cursurile de asistență medicală la Universitatea din Central Lancashire, potrivit Metro.co.uk.

Citește și: Profesoară, înjunghiată mortal în timpul orei de un elev. VIDEO

În acest fel, cel mai tânăr câștigător la Loteria Națională din Marea Britanie urmează să se întoarcă la școală pentru a deveni asistentă medicală.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În momentul în care s-a trezit milionară, Callie a renunțat la școală și la toate preocupările serioase și a devenit consumatoare de droguri.

"Banii m-au stricat. Sunt dovada vie că minorii nu trebuie lăsați să joace la loterie" 

Petreceri uriașe, mai mult de un sfert de milion aruncați pe haine de designer, produse cosmetice și droguri au făcut parte din aventura femeii din Cumbira de a arde teancul masiv de bani.

Citește și: Câștigul la loto le-a distrus viața celor doi soți. "Suntem ruinați"

După câștigul la loto, Callie Rogers a adoptat toate viciile posibile. Ea și-a pierdut carnetul de șofer pentru de 22 de luni, în 2021, după ce mașina ei 4×4 s-a prăbușit într-un gard viu în timp ce era drogată cu cocaină, a raportat poliția.

De asemenea, fata de bani gata a trebuit să fie pulverizată cu spray lacrimogen când poliția a reținut-o după ce a virat de pe un drum de țară în timp ce era urmărită de poliție în Cumbria.

Banii m-au stricat, spune fosta milionara ajunsa la sapa de lemn

Ea a conștientizat târziu ce i s-a întâmplat: „Ai doar 16 ani și toată această responsabilitate. La acea vârstă, poți primi cele mai bune sfaturi vreodată, dar nu ești în măsură să asculți. Eram prea tânără. Peste noapte am trecut de la un copil lipsit de griji la adultul care crede că poate face ce vrea".

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Femeia a ajuns în imposibilitatea financiară de a plăti tratamentul pentru fiul ei cu un handicap cerebral,

Fiul ei, Blake, are paralizie cerebrală și nu poate să meargă fără ajutor, să vorbească sau să înghită e unul singur.

Callie Rogers are acum 34 de ani

"Multă vreme nu mi-a păsat de bani, dar acum când am nevoie și îmi dau seama că nu pot avea grijă cum trebuie de băiatul meu am ajuns la un fel de disperare", spune ea.

Acesta poate fi unul dintre motivele pentru care Callie a ales să se îndrepte către o carieră în domeniul sănătății.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si