UPDATE: Polițiștii au exclus varianta tâlhăriei, așa că iau în calcul ipoteza ca femeia să fi fost ucisă de soț. Bărbatul s-ar afla acum în cercul de suspecți al anchetatorilor și a fost dus la audieri, spun anumite surse.  

Marina G. și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Femeia, de profesie medic stomatolog, a fost găsită fără viață în propriul cabinet, prezentând mai multe urme de lovituri de cuțit pe corp.

Medicul stomatolog și-ar fi trăit ultimele luni din viață în teroare, după un conflict avut cu mai multe persoane din cartierul unde avea cabinetul. Ce descoperire au făcut polițiștii?

Și-a trăit ultimele luni de viață în calvar. Detalii despre moartea Marinei G., medicul stomatolog găsit fără viață

Marina G., de profesie medic stomatolog, în vârstă de 41 de ani, a fost găsită fără viață în propriul cabinet. Descoperirea macabră a fost făcută de femeia de serviciu, în seara zilei de 16 iulie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Răzbunarea unei femei care a fost tratată prost într-un magazin de lux. Pe rețelele sociale, oamenii sunt extaz: „Este încântător”- antena3.ro

Citește și: Ea este femeia, medic stomatolog, găsită fără suflare în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră

Marina G., medic stomatolog găsit fără suflare în cabinet

[Sursa foto: Rețele sociale]

Văzând-o pe doctoriță într-o baltă de sânge, femeia l-a sunat pe soțul acesteia, care a alertat autoritățile de urgență. Pe corpul medicului stomatolog au fost identificate mai multe răni, provocate de lovituri de cuțit.

Se pare că ultimele luni din viață ale medicului stomatolog au fost un chin.

Marina G. locuia într-un cartier rău famat din oraș, iar în ultima perioadă ar fi avut mai multe conflicte cu câteva persoane. Diferiți indivizi i-ar fi amenținat cu moartea atât pe ea, cât și pe soțul acesteia.

Citește și: "Nu mi-am dat seama că e om mort, am crezut că e gunoi" Mărturia tulburătoare a bărbatului care a găsit cadavrul din troler sub podul din Vaslui

Marina G. s-ar fi gândit la tot ce e mai rău. Pentru a se proteja, medicul stomatolog a urmat un curs de port armă. Acesta obținuse permisul și urma să își achiziționeze o armă. Din păcate, nu a mai apucat.

Cercetările în acest caz sunt desfășurate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila. Principala ipoteză luată în calcul de autorități este crima. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si