Close sidebar
Close sidebar

Campion la doar nouă ani, mort într-un teribil accident rutier

Copilul în vârstă de nouă ani era halterofil legitimat la CSM Bistrița. Anunțul decesului său a fost făcut de Federația Română de Haltere.

Diana Bostan,

Campion la nouă ani mort într-un teribil accident rutier [Sursa foto: Facebook/ Federația Română de Haltere]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Thomas Nicholas Checedi, în vârstă de doar nouă ani, a murit într-un teribil accident rutier. Campion la haltere, la categoria sa, micușul sportiv era legitimat la la CSM Bistrița, iar anunțul decesului său a fost făcut de Federația Română de Haltere. 

Performanțe impresionante pentru un sportiv de nouă ani

Micuțul Thomas avea o forță incredibilă pentru vârsta sa. Băiețelul a avut performanțe uimitoare la haltere. Acesta a participat la toate concursurile la nivel național, la categoria sa de vârstă.

Din păcate, pentru micuțul sportiv, evoluția sa sportivă s-a oprit odată cu decesul lui într-un grav accident rutier.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Ipoteză șocantă. Băiatul de 13 ani care s-a sinucis într-un grajd, posibilă victimă a jocului "Balena albastră"

Anunțul decesului a fost făcut pe facebook de Federația Română de Haltere

„Suntem profund indurerati de disparitia fulgeratoare, in urma unui tragic eveniment rutier, a micutului halterofil Checedi Thomas Nicholas, legitimat CSM Bistrita. In varsta de 9 ani, Thomas a concurat, anul acesta, la toate etapele competitionale nationale destinate Juniorilor III, cu rezultate promitatoare. Transmitem sincere condoleante familiei. Drum lin, Thomas. Dumnezeu sa te odihneasca”.

Anul acesta, Checedi Thomas Nicholas a concurat la toate etapele competiționale naționale destinate Juniorilor III, cu rezultate promițătoare.

Citeste si: Patronul unui lanţ de benzinării din România, mort în accident

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI