Close sidebar
Close sidebar

Campion olimpic la judo, arestat sub acuzația de crimă cu premeditare

Campionul olimpic la judo Zurab Zviadauri, din Georgia, riscă să facă 15 de închisoare după ce a fost arestat în legătură cu o încăierare în urma căreia şi-au pierdut viaţa trei persoane. Incidentul a avut loc în Ţinandali, localitate situată la 95 de kilometri de Tbilisi, iar Zviadauri este acuzatd e omor cu premeditare.

Razvan Ilie,

Zurab Zviadauri a tras cu o armă de foc, rănind mortal pe asasinul fratelui său [Sursa foto: Georgian Olympics]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Presa din Georgia a explicat că Zviadauri, în vârstă de 40 de ani, l-a împuşcat pe cel care i-a ucis fratele în această confruntare. Totuși, dacă acuzaţia de crimă cu premeditare va fi confirmată, fostul campion olimpic riscă 15 ani de închisoare, potrivit News.ro.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat a fost arestat pentru tâlhărie urmată de decesul victimei

Zurab Zviadauri a devenit primul campion olimpic din istoria Georgiei ca ţară independentă, la judo, la categoria 90 de kilograme, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Atena din 2004. El a îmbrăţişat apoi o carieră politică şi a fost și deputat în Parlamentul țării sale, între 2014 şi 2016.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Campionul olimpic, pus sub acuzaţia de crimă cu premeditare

În legătură cu acelaşi caz, oamenii legii l-au acuzat pe un alt bărbat, născut în 1977, de posesia unei arme de foc, ceea ce a dus la pierderea de vieţi omeneşti.

„În această etapă a anchetei, s-a stabilit că, la 16 august, în vecinătatea localităţii Ţinandali, din municipalitatea Telavi, cearta dintre mai multe persoane s-a transformat într-o confruntare fizică.

În timpul confruntării, V.C., născut în 1971, a deschis focul cu o armă înregistrată pe numele lui J.J., care este în prezent reţinut. N.K., născut în 1994, a răspuns tot cu focuri de armă şi în urma acestor împuşcături, patru persoane au fost rănite, dintre care două au murit pe loc", spun oficialii georgieni.

Ancheta a stabilit, de asemenea, că în timpul confruntării, Zurab Zviadauri, arestat în calitate de inculpat, a tras şi el cu o armă de foc împotriva lui N.K,

acesta din urmă fiind rănit mortal, se mai arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne din Georgia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI