Cu voce gâtuită de emoție și tremur în mâini, proaspătul campion la mini-fotbal și-a luat inima în dinți și a făcut pasul decisiv: și-a cerut în căsătorie iubita, în fața a zeci de oameni. Momentul a fost îndelung gândit de Marius, golgheterul României la turneul final de mini-fotbal, astfel încât surpriza să fie una de proporții.

Citește și: Iga Swiatek este campioana Turneului Campioanelor. Poloneza termină anul pe primul loc WTA: "Un vis devenit realitate"

Lavinia, iubita lui Marius: „Nu mă așteptam la așa ceva, m-a luat prin surprindere, sunt foarte moționată.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Felicitări! Mulțumim frumos! E o dublă bucurie? Nu dublă, infinită, tremur și vă dați seama, am foarte mari emoții.”

Marius Balogh și iubita sa, Lavinia, formează o relație de mai bine de 2 ani

Cei doi formează un cuplu de mai bine de 2 ani, iar Marius și-a dorit să facă cererea într-un moment cu o însemnătate aparte. Câștigarea turneului mondial de mini-fotbal, alături de echipa sa, s-a dovedit a fi ocazia perfectă.

Andrei Șumălan, fotbalist: „Marius ce a făcut în finală eu zic că a pus Oradea pe harta mondială.”

Andrei Ferik, fotbalist: „Când am plecat spre turneul mondial aveam un sentiment de entuziasm, nu ne gândeam niciunul la locul 1, dar prin muncă, ambiție, seriozitate am adus titlul mondial în țară.”

Tricolorii au reușit o performanță uriașă anul acesta, în Emiratele Arabe, unde au concurat cu 31 de echipe și au reușit să depășească performanțele anterioare de la acest campionat: 2 medalii de bronz din 3 participări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si