Close sidebar
Close sidebar

Campionatul Mondial: Dupa eliminarea Uruguayului si Braziliei, in competitie au ramas doar echipe europene

Castigatoarea Cupei Mondiale din Rusia va fi o echipa europeana, in competitie ramanand, vineri, dupa eliminarea Uruguayului si Braziliei, nationalele Frantei, Belgiei, Rusiei, Croatiei, Suediei si Angliei.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vineri, in sferturile de finala, Franta a invins Uruguay, scor 2-0, si Belgia s-a impus cu 2-1 in fata Braziliei.

Sambata se vor disputa ultimele doua partide din sferturile de finala: Suedia – Anglia (ora 17.00, Samara), Rusia – Croatia (ora 21.00, Soci).

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Franta si Belgia vor fi adversare in semifinale, in 10 iulie, la Sankt Petersburg, iar in a doua semifinala vor juca, la 11 iulie, pe stadionul Lujniki din Moscova, castigatoarele sferturilor de finala de sambata.

Potrivit L’Equipe, pentru a cincea oara in istorie in semifinalele CM nu se va afla nicio echipa sud-americana. Si la editiile din 1934, 1966, 1982 si 2006 semifinalistele au fost din Europa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI