Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Canalizare doar pentru casele cu număr impar. Vezi unde se întâmplă acest lucru

Locuitorii de pe un bulevard craiovean trec printr-o adevărată anomalie. Strada modernizată recent beneficiază de canalizare doar pe partea caselor cu numere impare, în timp ce locuitorii de pe partea cu numere pare folosesc fose septice. Situaţia tragi-comică se aplică şi în cazul racordării la gaze, dar de data asta invers.

Andreea Albu,

Canalizare doar pentru casele cu număr impar. Vezi unde se întâmplă acest lucru

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Resemnat şi în același timp revoltat de situaţia prin care trece, un craiovean a găsit o variantă provizorie prin care să-şi rezolve problema. Pentru că locuieşte la casa cu numărul 12, bărbatul nu beneficiază de canalizare. Aşadar, şi-a construit o hazna ascunsă de ochii lumii, care trebuie golită lună de lună. 

"Suntem de invidiat. Dacă vine cineva şi vede aşa frumuseţe de stradă, dacă ar şti condiţiile cu canalizarea şi alea...parcă nu ne-ar mai invidia"

Autoritățile promit că vor rezolva problema de 3 ani

Până să fie modernizată, strada era, de fapt, un drum de pământ, cu un canal colector plin de gunoaie.

Citeste si: VIDEO- Cartiere de lux, îngropate în noroi. Capitala este campioană

În final, s-a ajuns la un bulevard cu două benzi pe sens şi canalizare. Doar pentru unii.

Citeste si: Primărie în risc de executare silită. Autoritățile au datorii de sute de mii de euro

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

De la an la an, autorităţile au promis că vor rezolva problema şi vor continua lucrările pe ambele părţi ale străzii. Au trecut 3 ani şi oamenii încă folosesc fosele septice.

Gaze doar pentru casele cu număr par

Pe de altă parte, ghinioniştii de la casele cu număr par au şi ei norocul lor.

Deşi folosesc haznale ca în secolul trecut, oamenii se mândresc cu rețeaua de gaz. Un vis pentru cei de peste drum.

Citeste si: Ce mâncăm în perioada Postului astfel încât să nu ne îngrășăm? Sfaturi utile de la nutriționistul Wasim Nazer, la „Dimineața cu noi”

"Pt gătit folosim butelie, o încărcăm lunar. Iar pt centrală avem lemne"

Citeste si: România trece la ora de vară 2022. Cum ne este afectat psihicul și cum putem trece mai ușor peste această schimbare

Porţiunea problematică se întinde pe o distanţă de 1,3 kilometri. Totuși, în mijlocul anomaliei există și-o minune- locuitorii casei cu numărul 13 beneficiază de canalizare și se numără printre puţinii oameni de pe această parte a străzii care sunt racordaţi la reţeaua de gaze.

Ca răspuns la sesizările nenumărate ale craiovenilor nemulţumiţi, autorităţile spun că strada Carpenului este prinsă în proiectul de extindere a canalizării. Ce uită să menţioneze însă, este faptul că marele proiect prevede introducerea canalizării doar pentru jumătate din locuinţele cu fose septice în bătătură. 

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI