Atunci când spațiul din casă este limitat și trebuie să optimizați ceea ce aveți la dispoziție, o canapea extensibilă Studio Casa devine cea mai bună soluție, combinând confortul cu simțul practic și prețul accesibil. Dar nu numai atât, canapeaua extensibilă este potrivită și pentru cei care, în pofida faptului că au o casă mare, doresc să transforme un mediu precum camera de zi într-o cameră de oaspeți primitoare, cu câteva gesturi rapide și ușoare.

Și urmând mereu stilul preferat!

Canapelele extensibile Studio Casa sunt disponibile în mai multe dimensiuni și forme și se pretează, de asemenea, cu orice mobilier, întrucât propunerile din catalog sunt potrivite pentru toate gusturile.

CANAPELE EXTENSIBILE MODERNE: PE CARE SĂ LE ALEGEȚI?

Când vine vorba de a decide ce tip de canapea să cumpărați, alegerea la îndemână este adesea o canapea extensibilă. Motivul este evident: este confortabilă, practică și funcțională, deoarece vă permite să aveți cu ușurință și în doar câteva secunde un pat suplimentar în casă. Acest lucru înseamnă că este posibil să găzduiți cu ușurință prietenii și rudele care vă vizitează, amenajând o sufragerie într-o adevărată cameră de oaspeți în câțiva pași.

Ce canapea extensibilă să alegeți? Totul depinde de spațiul pe care îl aveți la dispoziție. Atunci când canapeaua extensibilă trebuie așezată într-o cameră cu o suprafață mică, atunci este mai bună o soluție compactă, cum ar fi o canapea cu două sau trei locuri.

Situația se schimbă atunci când canapeaua extensibilă este folosită pentru mobilarea unei camere, cum ar fi un living mare. Atunci idealul poate fi o canapea extensibilă de colț confortabilă și spațioasă, cu trei sau patru locuri, o canapea cu peninsulă sau un set compus dintr-o canapea extensibilă și 2 fotolii.

Totuși, canapelele extensibile Studio Casa nu se extind numai sub formă de pat, ci și sub formă de fotolii.

Dacă doriți să creșteți confortul atunci când stați pe canapea, cea mai bună soluție este canapeaua extensibilă modulară Studio Casa, pe care o puteți transforma atât în pat, cât și în două fotolii, datorită mecanismelor germane de extindere ce permit extinderea brațelor, întoarcerea spătarului într-un mod de operare foarte facil și inedit. Aceste mecanisme testate în laboratoare prezintă un grad de rezistență mult mai crescut față de modelele deja consacrate pe piața canapelelor extensibile. În această perioadă urmează reduceri de Black Friday la canapele pe Studiocasa.ro, inclusiv la modelele extensibile prevăzute cu mecanismele germane de extindere.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru a face achiziția perfectă, trebuie să luați bine măsurătorile și să calculați cu exactitate dimensiunile canapelei: atât închisă, cât și deschisă, precum și spațiul disponibil în camera în care ați decis să o amplasați.

Trebuie făcută o discuție separată pentru culori și stil. Evident, pentru un mobilier clasic este mai bine să alegeți canapele cu linii simple, în timp ce pentru adepții stilului modern, canapeaua extensibilă care se potrivește cel mai bine este cea caracterizată prin forme, țesături și imprimeuri mai contemporane.

Culorile tapițeriei pot fi strălucitoare sau neutre, se pot alinia designului încăperii sau pot veni ca o pată de culoare în cameră. Totul poate fi personalizat cu perne colorate sau uni, important este că acestea sporesc frumusețea canapelei.

Atunci când vine vorba de cromatică, brandul Studio Casa a dorit să meargă pe o linie care să îmbine clasicul cu modernul, oferind piese de mobilier în nuanțe de nude, negru sau alb. Acestea sunt soluția ideală pentru orice tip de sufragerie și pentru orice tip de cromatică aleasă, fiind piese de mobilier foarte versatile.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si