Close sidebar
Close sidebar

Cand a intrat in coma, baietelul ei era un bebelus, acum el a ajuns la gradinita! Copilul Ioanei, tanara batuta crunt de proxenetul ei in Germania, ii spune mama bunicii care il creste

Ioana Condea, o tanara batuta crunt de proxenetul ei in urma cu mai bine de doi ani, se afla si acum pe patul unui spital din Germania. Pana in urma cu cateva luni, tanara a fost in coma, acum s-a trezit, dar starea ei este una vegetativa pentru ca o parte din creier a fost afectat.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ioana Condea a plecat din tara in primavara lui 2014, in Germania unde o prietena ii promisese ca o va ajuta sa se angajeze ca menajera. Ajunsa acolo insa, Ioana a devenit prostituata, iar sotul prietenei ii era chiar proxenet.

Ioana se afla in spital de mai bine de doi ani

In vara aceluiasi an, barbatul avea sa o bata atat de tare incat aceasta a ajuns la spital mai mult moarta decat vie. Abia dupa cateva luni familia ei din tara avea sa afle ca Ioana este in coma intr-un spital din Koln.

Ioana si baietelul ei, la inceputul lui 2014, cu putin timp inainte ca tanara sa plece in Germania

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Tanara lasase in tara un baietel, care atunci era un bebelus. Acum, insa copilul are peste trei ani si este la gradinita.  Cum nu si-a vazut mama de atatia ani, baietelul ii spune mama bunicii sale, femeia care l-a crescut de cand Ioana a plecat din tara.

Baietelul Ioanei, in decembrie anul trecut

Gratiela Condea, mama Ioanei, este cea care face naveta din Romania in Germania, de cate ori poate si are bani, pentru a-si vedea fata. Tanara se afla si acum in spital, starea ei este mai buna, dar perfect sanatoasa nu va fi niciodata.

Acum, baietelul este la gradinita

Cand mama ei nu este in Germania, este tinuta la curent cu evolutia fetei sale de un grup de sustinatori de la o asociatie de acolo. “Ioana nu mai este in coma de mai bine de jumatate de an. Mana dreapta o misca de cateva luni, iar de 2-3 saptamani a inceput  si mana stanga. Mananca singura, cu ajutorul asistentilor. De vorbit nu poate, si nici nu se stie daca va putea vreodata, pentru ca o parte din creier a fost foarte afectat de lovituri”, au spus reprezentantii acestei organizatii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI