Close sidebar
Close sidebar

Când află Liviu Dragnea dacă mai rămâne în pentineciarul Rahova

Perioada de carantină din spatele gratiilor s-a incheiat pentru Liviu Dragnea și urmează să afle unde va executa pedeapsa primită în procesul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inca nu a fost luata o decizie in ceea priveste penitenciarul in care Liviua Dragnea isi va ispasi pedeapsa de 3 ani si 6 luni.

Astazi este cea de a 21-a zi de carantina si comisia din penitenciar ar fi trebuit sa stabileasca daca fostul lider va fi mutat, insa avand in vedere ca astazi e zi de sarbatoare, decizia va fi data, cel mai probabil, maine.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

In aceste 21 de zile, Liviu Dragnea a fost tinut in carantina.

Asta inseamna ca a fost supus la mai multe examene psihologice si analize medicale pt a vedea daca este apt de munca.

De altfel, fostul președinte PSD a cerut sa ramana in continuare la Rahova pentru a fi mai aproape de familia lui si a cerut sa munceasca la cantina penitenciarului sau la garaj.

Ramane de vazut ce vor decide cei din comisie maine si daca il vor muta sau nu in alta inchisoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI