„Pasiunea noastra de cuplu se regaseste in ceea ce am facut, pentru ca am facut cu iubire”

Ce poate fi mai frumos decat sa te trezesti la doi pasi de o plaja salbatica, intr-un decor desprins parca din Rai? Aici este cuibul de la mare- un nou concept de pensiune, care n-are nici receptie, nici ore impuse de sosire ori plecare.

Aceasta tanara care si-a adus iubitul italian intr-o escapada la mare este fascinata de oaza de liniste gasita la  Corbu. Desi voiau sa mearga la plaja, hamacul si ciresii din curte i-au convins pe indragostiti sa ramana la pensiune.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„A fost un miniconcediu foarte frumos, pentru ca am imbinat marea cu relaxare si cu ambientul de la tara”

Paul, un fotograf profesionist este si el turist la aceasta pensiune. A auzit ca, pe langa cazarea inedita se mananca la fel de gustos precum gatea bunica in copilarie.

Gazdele acestei vile cochete sunt Cosmin si Georgiana. El- arhitect, ea make-up artist. El a venit cu viziunea, ea cu imaginatia.

Asa au transformat o locuinta batraneasca intr-o splendida casa de oaspeti.

Fiecare camera are cate un specific traditional. De pilda, aceasta:

Cosmin si Georgiana ii considera prieteni pe oaspetii care le trec pragul. Pretul pentru o noapte aici variaza in functie de perioada.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si