Limbile uriase de foc au izbucnit intr-un centrul comercial si s-au extins rapid la cladire invecinata. In total 60 de magazin au fost mistuite de flacari. Paznicul care era in interior a murit carbonizat.

Abdul Razak Abud, proprietar magazin: Am primit telefon acasa: Vino, bazarul tau a ars! Cand am ajuns aici totul era ars.

Nu putea nimeni sa ajunga nici la 50 de metri.

-Foc foarte mare. Se vede pana la distanta foarte mare. Si fum, si foc.

Nimic nu a mai ramas din cele 60 de magazine. Afacerile oamenilor s-au facut scrum chiar inainte de sarbatori. Incendiul a fost extrem de violent, s-a manifestat pe trei mii de metri patrati. Vedeti ca si acum, la trei ore de la izbucnirea focului, pompierii inca ationeaza.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Proprietarii magazinelor au venit intr-un suflet sa vada ce se intampla. In zadar au sperat ca mai pot salva ceva din afacerile care le aduceau un venit  profit mai ales acum, inainte de sarbatori. Pagubele sunt uriase, se plang patronii care nu aveau marfa asigurata.

Abdul Razak Abud, proprietar magazin: Eu am covoare si telefonie, magazin de covoare. Amandoua s-au dus. Paguba? Cinci, sase miliarde cel putin.

Abdo George, proprietar magazin: E paguba foarte mare. Sunt aproape peste zece miliarde de lei.

Aproape 50 de pompieri cu 11 autospeciale s-au luptat mai bine de patru ore sa stinga valvataia.

Lt. Catalin Pacala, ISU Timis: Interventia a fost foarte dificila datorita numeroaselor metriale combustibile aflate in aceste spatii comerciale. Spatii comerciale ma refer la doua imobile in care erau strict magazine si in spatele lor erau constructii de termopan tip bazar.

Proprietarii spun ca intr-unul dintre imobile se prelingea apa de ploaie prin tavan si banuiesc ca incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric.

Amar Abdulrazak, proprietar magazin: Cred ca de la ploaie, da. A plouat ieri. Si ploua in interior? Picaturi, dar erau acolo neoane, telefoane, baterii.

Pompierii si politistii urmeaza sa stabileasca exact cauza incendiului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si