Celebra actrița, care și-a adjudecat o poziție importantă printre cele mai bune actrițe la nivel mondial, odată cu interpretarea rolului Nihan, din serialul fenomen “Dragoste infinită”, difuzat la Kanal D, a avut mult de <furcă>, atât în privința speculațiilor că ar fi avut o relație de iubire cu Burak Özçivit, partenerul ei din serial, la acea vreme, dar și referitor la când va da naștere primului copil, știut fiind faptul că frumoasa Neslihan și soțul ei, Kadir Doğulu, sunt căsătoriți de câțiva ani.

Citeste si: Andreea Mantea: „M-a dat peste cap complet. (…) Am plâns! Dar e un plâns eliberator”

Sătulă de aceleași întrebări și supoziții, Neslihan a oferit un răspuns absolut neașteptat, atunci când unul dintre reporterii turci a întrebat-o: „Va gândiţi să rămâneţi însărcinată?”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Cum petrec vacanțele Neslihan Atagul și soțul său Kadir Dogulu?

„Eu mă gândesc, te gândești și tu?”, a răspuns, conform presei din Turcia, frumoasa actriță.

Citeste si: Cine este Engin Akyurek, actorul care interpretează rolul principal masculin în „Fiica Ambasadorului”

În prezent, fanii celebrei actrițe Neslihan Atagül o pot admira în rolul principal feminin Nare Celebi, în serialul fenomen “Fiica ambasadorului”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: MAKING OF VIDEO. Imagini inedite de la ședința foto pentru “Fiica Ambasadorului”, serial difuzat de Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si