Close sidebar
Close sidebar

Candidatul la Președinție Theodor Paleologu s-a iubit cu o prințesă adevărată! Ce face acum tânăra daneză

Theodor Paleologu este unul dintre candidații la Președinție care în dreptul rubricii privind soția a trecut o liniuță, în plus nici nu se știe de vreo iubită actuală de-a sa.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În urmă cu câțiva ani a făcut senzație însă povestea de iubire a lui Theodor Paleologu cu o prințesă. Relația lor a durat câțiva ani, dar într-un final prințesa s-a întors în țara ei.

Prințesa daneză Eleonore of Schaumburg-Lippe l-a cunoscut pe Theodor Paleologu pe vremea când acesta era ambasadorul nostru la Copenhaga. Se întâmpla în 2008, și în acea perioadă, prințesa daneză a tot vizitat țara noastră, de dragul iubitului său. Apoi, între anii 2010 și 2014, Eleonore of Schaumburg-Lippe a locuit chiar în România, unde a fost directoarea Uniunii Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR), după ce înainte de aceasta lucrase pentru Asociaţia Daneză de Publicitate.

Citeste si: Cum arată acum Emil Constantinescu! Fostul președinte împlinește 80 de ani luna viitoare

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Traian Băsescu, pe Facebook: Iohannis ar putea să mă desemneze pe mine premier

Citeste si: Campania electorală 2019 a început. Lista completă a candidaților la alegeri prezidențiale 2019

Prințesa daneză Eleonore a locuit la noi în țară până în 2015

În 2015, la scurt timp după despărțirea de Theodor Paleologu, prințesa Eleonore avea să se întoarcă în Danemarca.

In prezent, prințesa daneză colaborează cu o mare companie teatrală daneză, ține prelegeri și este responsabilă de comunicare pentru organizație de sprijin pentru soldați și rudele lor, conform artebooking.dk

La un moment dat, Theodor Paleologu a făcut câteva declarații despre iubita sa de atunci, prințesa Eleonore și a mărturisit ce-i place la aceasta: “Umorul, simplitatea, caracterul, faptul că e foarte cumsecade.

Calitățile astea morale conteaza cel mai mult. Nu e acră, nu e dură. E o persoană de o foarte mare simplitate, foarte muncitoare, fără pretenții și fără fasoane”.

Prințesa Eleonore –Christine este o stră-strănepoată a Regelui Frederic al VIII-lea al Danemarcei. Conform legii daneze, ea nu se află pe lista de succesiune la tronul danez, dar, prin tatăl ei, descendent al Regelui Geoege al II-lea al Marii Britanii, este în linia de succesiune la tronul britanic.

FOTO: https://artebooking.dk  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI