Cu toții iubim îmbrățișările. Apropierea fizică a două brațe care ne înconjoară trupul este de neprețuit și uneori are efecte benefice asupra minții mai bune decât orice medicament. Animalele simt și ele nevoia de îmbrățișare.

Citeste si: Imagini șocante într-un magazin din România. O viperă a fost găsită într-o ladă de legume

Cangurul din poză se numește Doodlebug. Animalul locuiește într-un adăpost din regiunea Northern Rivers, New South Wales, pe continentul australian.

Acesta a rămas orfan și a făcut senzație pe internet. Marsupialul și-a dat seama că după ce și-a pierdut mama nimeni nu mai poate avea grijă de el.

Citeste si: A fost lansată o platformă pentru adopţia animalelor fără stăpân

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

cangurul care îmbrățișează un urs de pluș
Postarea de pe Twitter care a făcut senzație.[Sursa foto: twitter ]

Oamenii cu suflet care i-au sărit în ajutor cangurului

Gillian Abbot, care conduce un refugiu de conservare a faunei sălbatice în Australia (WIRES), a venit în ajutorul acestui cangur orfan.

El are grijă de cangur și îi oferă tot ce crede că are nevoie pentru a trece peste despărțirea bruscă. O reprezentantă a centrului, pe nume Abbot, s-a gândit să atârne urşi de pluş în curtea din spatele adăpostului australian.

Atunci, Doodlebug s-a îndrăgostit imediat de unul dintre aceşti urşi. De atunci nu s-a mai dezlipit de el. Așa apare și în imaginile postate de Tim Beshara, fiul lui Gillian Abbot, pe profilul său de Twitter.

Citeste si: Miracolul vieţii: Un pui de rechin s-a născut într-un acvariu în care există doar femele de mai bine de un deceniu, lăsând cercetătorii italieni uimiţi

cangurul care îmbrățișează un urs de pluș
Cangurul care îmbrățișează un urs.[Sursa foto: twitter ]

Tim a transmis pe Twitter că: „cangurul Doodlebug pare să reacţioneze la aceste jucării de pluş la fel ca un copil, practic se comportă cu acest urs drăgălaş ca şi cum ar fi prietenul său cel mai bun”.

Citeste si: Animalele de la o grădină zoologică urmează să fie vaccinate împotriva COVID-19

Imaginile în care Doodlebug îşi îmbrăţişează strâns prietenul de pluş au înduioşat inimile a milioane de utilizatori de internet din întreaga lume. În acest moment, cangurul suferă mai puțin, deoarece are alături un urs care nu-l va părăsi niciodată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si