Mama a patru copii, Patty ajunsese sa cantareasca 323 de kilograme, iar fostul ei iubit o incuraja sa ajunga cea mai grasa femeie din lume. El avea grija ca femeia sa consume zilnic 13.000 de calorii si facea totul pentru ea. Femeia ajunsese sa nu mai poate merge singura nici pana la baie. Atunci a realizat ca pana la moarte nu mai este decat un singur pas si a decis ca trebuie sa isi schimbe modul de viata.
Patty a decis sa puna capat unei relatii de sase ani alaturi de un barbat care o incuraja mereu sa consume cat mai multe calorii pentru a se ingrasa.
Ea a inceput usor sa slabeasca, iar faptul ca l-a intalnit pe Bryan, noul ei iubit in varsta de 38 de ani a ajutat-o pe femeie sa slabeasca 120 de kilograme. Exercitiile fizice si "o viata sexuala aventuroasa" au facut ca Patty Sanchez sa cantareasca acum 203 kilograme si spune ca nu vrea sa se opreasca aici.
"Sunt foarte indragostita de Bryan. Mi-a schimbat viata" spune femeia.
"Nu vreau sa ma marit intr-un scaun cu rotile. Vreau sa pot sta langa omul pe care il iubesc atunci cand va deveni sotul meu", declara Patty care face zilnic exercitii fizice si mananca sanatos, relateaza Daily Mail.

Mama a patru copii, Patty ajunsese sa cantareasca 323 de kilograme, iar fostul ei iubit o incuraja sa ajunga cea mai grasa femeie din lume.

El avea grija ca femeia sa consume zilnic 13.000 de calorii si facea totul pentru ea. Femeia ajunsese sa nu mai poate merge singura nici pana la baie. Atunci a realizat ca pana la moarte nu mai este decat un singur pas si a decis ca trebuie sa isi schimbe modul de viata. Patty a decis sa puna capat unei relatii de sase ani alaturi de un barbat care o incuraja mereu sa consume cat mai multe calorii pentru a se ingrasa.

Ea a inceput usor sa slabeasca, iar faptul ca l-a intalnit pe Bryan, noul ei iubit in varsta de 38 de ani a ajutat-o pe femeie sa slabeasca 120 de kilograme. Exercitiile fizice si "o viata sexuala aventuroasa" au facut ca Patty Sanchez sa cantareasca acum 203 kilograme si spune ca nu vrea sa se opreasca aici. "Sunt foarte indragostita de Bryan. Mi-a schimbat viata" spune femeia ."Nu vreau sa ma marit intr-un scaun cu rotile. Vreau sa pot sta langa omul pe care il iubesc atunci cand va deveni sotul meu", declara Patty care face zilnic exercitii fizice si mananca sanatos, relateaza Daily Mail.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si