Tatyana Gillam si-a spus povestea pe YouTube si a dezvaluit cum a reusit sa invinga anorexia. Problemele ei au inceput la varsta de 16 ani. Tanara isi aminteste ca noaptea nu putea sa doarma din cauza ca ii era foame. Dupa un timp, a inceput sa nu mai poata dormi deloc. Ajunsese sa cantareasca 34 de kilograme si a fost nevoita sa renunte la scoala. Mama ei si-a dat demisia de la job ca aiba grija de ea.



Tatyana Gillam isi aminteste ca atunci cand tatal ei, care fusese la Singapore pentru o perioada de timp, a inceput sa planga cand a vazut-o cat e de slaba. Suferea de anxietate, depresie si insomnie.

"Eram din ce in ce mai slaba. Nu dormeam noaptea fiindca imi era foarte foame. Plangeam si stateam treaza, nu am putut sa dorm multa vreme. Eram doar o carcasa. Nu puteam sa fiu alaturi de familia mea. Eram anxioasa si foarte stresata. Nu imi doream altceva decat sa dorm si sa nu ma mai trezesc. Imi era foarte greu sa lupt
", spune Tatyana Gillam, potrivit Daily Mail.

" Oamenii se holbau la mine pe strada. A fost oribil. Tata a plans cand a vazut cat sunt de slaba, era foarte ingrijorat din cauza mea.
Familia mea a facut tot ce a putut ca sa ma ajute. Sunt niste oameni extraordinari"
, a mai spus ea.

Chiar daca era bolnava, Tatyana Gillam a explicat ca avea mintea efectiv setata si nu putea sa manance corect. Ulterior, ea a contactat un nutritionist, a inceput sa faca sport si sa isi revina.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si