Close sidebar
Close sidebar

Cantareata de muzica populara care a pacalit moartea de doua ori. S-a trezit din moarte clinica, apoi a invins cancerul

A intrat in moartea clinica in urma unei intreruperi de sarcina, si-a revenit, apoi a fost diagnosticata cu cancer. Viata cantaretei de muzica populara Anica Gantu nu a fost una usoara, dar greutatile intampinate de-a lungul vremii au facut-o un om puternic.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cantareata de muzica populara a marturisit pentru revista Taifasuri cum a trecut pe langa moarte, si nu o singura data, ci de mai multe ori.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Eram în Serbia si am ajuns la spital. O întrerupere de sarcina. E un pacat pe care mi-l asum. Era pe vremea comunismului. A fost imediat dupa ce o nascusem pe fiica mea.

(...) In holul spitalului m-am sprijinit de pervaz, iar apoi mi-a venit rau, am cazut, s-a strans lumea imediat. Nu mai stiu cat timp a fost, dar stiu cand mi-am revenit. Cat am fost în starea starea aceea, pe care ei au numit-o moarte clinica, am simtit cum mi se strang oasele, parca mi se rupeau, si am gandit ca nu voi mai merge. Aveam 20 de ani.(...) Acum noua ani am avut cancer.
La acel moment am fost puternica. M-a facut puternica fiica mea (n.r. actrita Livia Taloi). Nu mi s-a dat chimioterapie, am cerut eu. Am fost stadiul unu. Pana la mine, medicul nu a mai întalnit asa ceva",
a declarat solista.

La noua ani de la diganosticul crunt, vedeta rasufla acum usurata, dar a scos din alimentatie carnea de porc si de pasare.

Fire credincioasa, Anica Gantu nu Isi doreste decat sanatate pentru ea si familia ei. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI