Close sidebar
Close sidebar

Cantareata France Gall a ajuns la spital din cauza unei infectii!

Cantareata France Gall, in varsta de 70 de ani, a fost spitalizata din cauza unei infectii severe, a anuntat miercuri seara pentru AFP purtatorul de cuvant al artistei.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"France Gall tine sa-si informeze prietenii, publicul si presa ca a fost internata din cauza unei infectii severe si ca se trateaza", a spus Geneviève Salama intr-un comunicat.

"Acest anunt a fost facut cu scopul de a-i fi respectata viata privata", a continuat reprezentanta cantaretei in textul publicat ca urmare a unui zvon in revista Ici Paris si preluat de alte publicatii. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

in 2016, interpreta piesei "Babacar" a fost internata timp de mai multe zile ca urmare a intolerantei la medicamente.

Cu un an inainte, cantecele lui France Gall si Michel Berger, duet simbol, au facut parte din comedia muzicala "Résiste", montata la Palais des Sports din Paris, inaintea unui turneu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI