Close sidebar
Close sidebar

Cântăreața Nell Smith a murit subit la doar 17 ani: "Era o minune a muzicii, tocmai își pregătea albumul de debut"

Cântăreață Nell Smith, considerată o speranță a muzicii noi, a murit la vârsta de 17 ani. Tânăra a colaborat cu celebra trupă The Flaming Lips și urma să își lanseze propriul album solo anul viitor.

Sorin Negru,

Nell Smith a murit la 17 ani

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol

Nell Smith se pregătea să-și lanseze albumul de debut în 2025, potrivit publicației Rolling Stone. Ea era considerată un copil-minune al muzicii.

Nell Smith se născuse în Marea Britanie, dar a crescut în Canada. Ea a început o relație de prietenie și colaborare cu Flaming Lips după ce părinții ei au dus-o la unul dintre concertele trupei, iar Coyne a remarcat-o în primul rând al show-ului.

Coyne a păstrat legătura cu Nell Smith și tatăl ei, în timp ce fetița a învățat să cânte la chitară și a ajuns să-și scrie propriile cântece.

În cele din urmă, în timpul pandemiei, le-a venit ideea să înregistreze de la distanță un album cu cover-uri după Nick Cave.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Se cere interzicerea Cybertruck pe drumurile din Europa. Mașinile lui Elon Musk sunt „periculoase” și „prea ascuțite”- antena3.ro

Nell Smith a trimis fișierele către trupa Flaming Lips, care au furnizat instrumentele de suport. Discul, Where the Viaduct Looms, a fost lansat în noiembrie 2021 (Smith avea doar 14 ani la acel moment).

De ce a murit tânăra cântăreață la doar 17 ani?

[Sursa foto: Instagram]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI