Inmormantarea, despre care surse au afirmat ca ar avea loc duminica, desi apropiati ai artistului au negat aceasta informatie, este pregatita de sora starului pop, Melanie, in varsta de 55 de ani.

Mama lui George Michael a murit in urma cu 20 de ani, din cauza unui cancer, iar artistul obisnuia sa ii viziteze mormantul unde petrecea timp povestind.
 

Ceremonia de inmormantare, la care sunt asteptati apropiati ai starului, va fi completata

de mai multe discursuri-tribut, intre care este asteptat si cel al solistei Geri Horner (Halliwell), fosta membra a grupului Spice Girls, care si-a botezat fiul recent nascut in amintirea lui George Michael.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cantaretul britanic George Michael a murit din cauze naturale, a confirmat un anchetator, a anuntat marti BBC. Starul pop a suferit de cardiomiopatie cu miocardita si steatoza, potrivit lui Darren Salter, anchetator din Oxfordshire.

George Michael a murit la varsta de 53 de ani, pe 25 decembrie, in casa lui din Goring-on-Thames, Oxfordshire.

Certificatul de deces a fost inmanat familiei, joi, potrivit Daily Mail.

George Michael s-a nascut pe 25 iunie 1963 in Fincheley, o suburbie din nordul Londrei. Originar dintr-o familie greaca de origine cipriota, numele lui real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou. A lansat albume de succes, intre care ”Faith” si ”Listen Without Prejudice Vol.1”. Acesta din urma a depasit vanzarile realizate de albumul ”Faith” in Marea Britanie, dar, in pofida acestui succes, George Michael a pierdut un proces cu casa de discuri Sony, pe care artistul il initiase deoarece nu era multumit de campania de promovare a acestui material discografic.

Sapte piese ale lui George Michael au ajuns pe primul loc in topul din Marea Britanie. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numara ”Careless Whisper”, ”One More Try”, ”Freedom” si ”Father Figure”. Artistul britanic a fost recompensat de-a lungul anilor cu numeroase trofee si distinctii, inclusiv cu doua premii Grammy si trei Brit Awards.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si