Close sidebar
Close sidebar

Cântărețul Tudor Gheorghe povestește experiențele sale cu drogurile: ”Îngeri de argint zburau în jurul meu”

Cântărețul Tudor Gheorghe a povestit în cadrul unui interviu despre momentul în care a luat pentru prima și ultima dată contact cu drogurile.

M.A.,

Cântărețul Tudor Gheorghe a povestit în cadrul unui interviu despre momentul în care a luat pentru prima și ultima dată contact cu drogurile.

DISTRIBUIE
acest articol

Tudor Gheorghe spune că totul nu a fost decât un experiment în urma căruia a vrut să vadă ce simt persoanele care se droghează. Artistul și-a injectat heroină.

”Eu sunt actor la bază şi m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, şi mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, şi m-am dus la culcare. M-am dezbrăcat şi m-am culcat în cadă. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama şi m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea cu o sete şi o poftă de dulciuri…”, a mărturisit Tudor Gheorghe în cadrul interviului, potrivit Mediafax.

Artistul continuă povestea: ”A doua zi mă durea aerul din jurul capului.

Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu. Daţi-mi altă variantă şi mi-au zis să beau din sticla de whiskey cât pot, aşa ca pe bere, ceea ce am făcut. Se făcuse ora 11 dimineaţa şi m-au ajutat din nou să urc scările alea, la ora 11 am adormit şi m-am trezit a doua zi la ora 11.
Am dormit neîntors. Am băut numai apă minerală, nu mai simţeam nevoia de dulce, mi-am pipăit capul, era la locul lui, nu mă mai durea”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Tragedie înainte de Crăciun: Fiica unui celebru om de afaceri a fost găsită moartă

Citeste si: Cristi Borcea, dezvăluiri despre perioada petrecută în spatele gratiilor

Citeste si: Actriţa şi cântăreaţa Hilary Duff s-a căsătorit pentru a doua oară

Concluzia lui Tudor Gheorghe nu a fost una deloc bună: ”Mi-e groază şi când mă gândesc.

Le-am spus să nu mai conteze pentru mine când e vorba de droguri. Mă uit la cei care consumă azi şi nu îmi dau seama cum se poate”., a spus artistul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI