Caporalul clasa a III-a Vasile Mihalcia s-a reintors la finalul lunii august in Afganistan, alaturandu-se colegilor sai.  ”Am lăsat o familie acasă şi am venit în sânul celei de-a doua familii, acea a Batalionului 812 Infanterie. În acest batalion m-am format ca militar şi sunt mândru că fac parte din el", a declarat Vasile pentru ziardebistrita.ro.

Vasile lupta printre straini si pentru viata fiului sau, Darius (3 ani si jumatate), care sufera de tetrapareza spastica si epilepsie si care are nevoie urgenta de tratament de specialitate in strainatate, tratament care costa foarte mult.

Potrivit sursei citate, Vasile va executa timp de 6 luni, in cadrul Companiei 1 Protectia Fortei ”Aquila”, misiuni in zona de aparare apropiata a Bazei Aeriene Kandahar. In 2014, in cadrul primei misiuni desfasurate in zona, Vasile Mihalcia si-a salvat doi camarazi, pe care i-a scos din masina care cazuse victima unui dispozitiv exploziv improvizat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Donaţiile pentru Darius se pot face în conturile:

Lei – RO49 RZBR 0000 0600 2006 3228

Euro – RO92 RZBR 0000 0600 2006 3284

Codul BIC RZBRROBU – Mihalcia Vasile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si