Close sidebar
Close sidebar

Capsunele, cel mai toxice fructe de pe piata. Care sunt celelalte care completeaza top-ul

Cei de la Enviromental Working Gropu (EWG) au facut un clasament in care au pus cele mai nocive fructe si legume in functie de nivelul de pesticide descoperite in ele.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daca anul trecut, merele au fost cele care au ocupat locul 1 in ceea ce priveste numarul de pesticide, anul acesta, capsunele au fost cele care conduc detasat in topul celor mai toxice fructe.

98% dintre mostrele de capsune examinate de autoritatile sanitare au prezentat urme de pesticid. Peste 40% dintre ele contineau chiar si 10 sau mai multe persticice, cu unele dintre ele prezentand chiar si urma de la 17 tipuri de pesticide.

Topul are pe primele pozitii si alte fructe ce se numara printre preferatele romanilor si care se vand extrem de bine in piete si in supermarket-uri.

1. Capsunele
2. Merele
3. Nectarinele
4. Piersicile
5. Strugurii

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI