Close sidebar
Close sidebar

Căpșuni cu zahăr. Adevărul șocant despre această combinație. Ce se întâmplă în corpul tău

Căpșuni cu zahăr. Căpșunile sunt unele dintre cele mai iubite fructe ale sezonului. Mulți preferă să le servească cu zahăr, fără a ști asta!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Căpșuni cu zahăr. Mulți dintre noi alegem să punem zahăr pe căpșuni și să le consumăm ca un desert răcoros de vară. Căpșunile sunt bogate în substanțe nutitive, extrem de benefice pentru sănătatea noastră și pentru buna funcționare a organismului nostru.

Citeste si: Dulceaţă de căpşuni reţetă: Secrete şi trucuri pentru gospodine

Căpșuni cu zahăr. Aceste fructe au cel mai mare conținut de nutrienți, printre aceștia numărându-se vitamina C, potasiul, manganul, folatii, fibrele și antioxidanții.

Zahărul anulează nutrienții și vitaminele

Zahărul practic anulează toți acești nutrienți și vitamine.

Probabil nu vă așteptați, însă zahărul este ingredientul care provoacă cel mai mare număr de dependenți la nivel mondial.

Citeste si: Căpșuni românești. Cum le recunoști. Nu te lăsa înșelat la piață!

Căpșuni cu zahăr. Zahărul este considerat de specialiști mai periculos decât alcoolul și țigările. Tot zahărul se face responsabil pentru diabet, bolile de inimă și chiar pentru cancer.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Căpșunile, bombă de sănătate

În scop terapeutic sunt folosite atât frunzele, cât şi rizomul şi fructele căpşunului. Planta şi fructele sunt bogate în vitamine (C, B1, B2, E), acid salicilic, elagic şi pantotenic, proteine, săruri de potasiu, fosfor, calciu, magneziu, fier, sodiu, proteine şi zaharuri.

Citeste si: Salata de roșii. Greșeala pe care o fac mulți atunci când o prepară

Căpșuni cu zahăr. Astfel, căpşunele sunt recomandate pentru tratarea reumatismului, afecţiunilor renale, gutei, constipaţiei, hipertensiunii arterioare, tulburarilor hepato-biliare, eczemelor, insomniilor, acneei, obezităţii şi a multor altor afecţiuni.

Citeste si: Inghetata dupa reteta Oliviei Steer. "E cea mai simpla, rapida si sanatoasa"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI