In articol:
Căpșuni. Cel mai recomandat ar fi să le consumăm fructele și legumele când este sezonul lor. În pieţe, au apărut deja căpşunile, însă acestea nu sunt, sub nicio formă, româneşti. Așa că nu vă lăsați păcăliți!
MARE ATENŢIE! Căpşunele româneşti se coc la jumătatea lunii mai, nu mai devreme!
Citeste si: Roșiile românești au apărut în piețe. Adevărul neștiut despre aceste tomate. Cât costă un kilogram?- VIDEO
Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro
Căpșuni. Nu mai puţin de 53 de substanţe toxice au fost descoperite, la analize, de cercetătorii americani. De aceea nu ar fi recomandat să cumpărați căpșuni în această perioadă.
Citeste si: Căpşunile cu gust de plastic se găsesc în această perioadă în piețe. Mare grijă! Ce conţin, de fapt
Căpşunile se regăsesc în topul celor mai bogate fructe în antioxidanţi, însă pe cât sunt de apetisante şi gustoase, pe atât sunt de periculoase.
O porţie de căpşuni conţine 134 mg de potasiu şi ajută la menţinerea presiunii sângelui la nivel normal, acţionând ca un amortizor împotriva efectelor negative ale sodiului. Astfel, reducând lipoproteinele LDL, inflamaţia şi presiunea sângelui, căpşunile sunt considerate cele mai bune fructe pentru sănătătatea inimii.
Căpșuni. Medicii nu recomandă căpşuna în alimentaţia copilului mai mic de un an, deoarece este un fruct cu un ridicat potenţial alergen.
Citeste si: Inghetata dupa reteta Oliviei Steer. "E cea mai simpla, rapida si sanatoasa"
Căpşunele sunt cele mai periculoase din acest punct de vedere. Partea din fructe care determina apariţia alergiei este cel mai adesea coaja.