Sirianul în vârstă de 35 de ani, domiciliat în Olanda, călătorea din direcţia Eindhoven. Acesta le-a mărturisit oamenilor legii că a cumpărat canabisul în mod legal în Olanda și că vizita România în calitate de turist. Pe lângă țigări, polițiștii de frontieră au mai descoperit în posesia bărbatului suma de 12.600 de euro și mai multe pastile.

Citește și: O fată de 13 ani a murit în timpul unui antrenament la Clubul Școlar Sportiv Piatra Neamț

Conform unui comunicat de presă al Poliției de Frontieră, sirianul a ajuns în aeroport pe data de 5 ianuarie 2023, la ora 18:00, și a fost supus unui control amănunțit al bagajelor sale, în urma unei analize de risc efectuate de polițiștii de frontieră.

Țigările, care erau ambalate în pungi de plastic transparent și cântăreau în total 51,35 grame, au fost confiscate și vor fi trimise la un laborator specializat pentru analiză.

Incredibil ce au găsit oamenii legii în bagajul sirianului

În baza analizei de risc, după efectuarea formalităţilor de frontieră, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra bărbatului şi bagajelor acestuia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma controlului fizic efectuat asupra bagajului de mână, au fost descoperite 26 ţigarete artizanale ce conţineau o substanţă vegetală de culoare maronie cu un miros înţepător, ambalate în 3 punguţe de plastic transparent,  2 folii cu pastile pentru diabetici şi 8 alte pastile. Totodată a mai fost descoperită suma de 12.600 euro.

La cercetări, persoana a precizat că substanţa conţinută de ţigarete este cannabis şi a cumpărat-o legal din Olanda.

Persoana a mai declarat ca vine in România ca turist“   – au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

Citește și: Au ajuns să fie cercetați din cauza unei tradiții. Doi bărbați din Bacău au tras cu arma în curtea unei biserici

Turistul în vârstă de 35 de ani a fost acuzat de trafic și deținere de droguri, fiind cercetat de către D.I.I.C.O.T. (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism). Bărbatului i-a fost refuzată intrarea în România și va fi extrădat în Olanda.

Citește și: Desene cu caracter obscen pe peretele unui bloc din Argeș. Doi tineri au fost amendați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si