Un șofer de TIR, în vârstă de 28 de ani, a fost oprit în trafic pentru un control de rutină, în zona localităţii Barendrecht. Ancheta a început în momentul în care polițiștii olandezi au aflat că încărcătura românului ar fi una suspectă.

Citeste si: Sute de kilograme de cannabis au fost găsite de polițiști, în Caraș Severin

În remorca TIR-ului au fost găsite mai multe cărămizi de cocaină, aproximativ două tone de substanțe interzise.

Potrivit procurorilor din Rotterdam, valoarea de stradă a drogurilor este de peste 191 de milioane de euro. Șoferul de TIR a fost arestat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Un jandarm, aflat în timpul liber, a prins doi tineri care aveau asupra lor droguri. Le țineau ascunse în husa telefonului

Sute de kilograme de cannabis au fost găsite de polițiști, în Caraș Severin

Peste 20 de kilograme de plante de cannabis au fost descoperite în Caraș Severin, iar doi bărbați au fost arestați preventiv.

”În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate o cultură outdoor formată din 97 de plante de cannabis, în diferite stadii de vegetaţie, cu înălţimi cuprinse între 1 şi 2 m, în cantitate totală de peste 150 de kilograme de masă verde brută, peste 50 de kilograme de muguri de cannabis, masă verde uscată, 5 grame de substanţă pulverulentă,  susceptibilă a fi cocaină, un aparat de vidare a pungilor, un generator de 
curent cu suflantă cu aer cald, o instalaţie de irigare, pompă de stropit plante, 4 telefoane mobile, 1 grinder şi 3 cântare de precizie.

Citeste si: VIDEO- Traficanți de droguri, arestați de polițiști în plină stradă în Brașov

Din cercetări a reieşit că persoanele bănuite ar fi înfiinţat şi întreţinut o cultură de cannabis, în vederea comercializării en-gross către diferite persoane”, se arată într-un comunicat de presă.

Citeste si: 1 din 6 bucureșteni a consumat droguri

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si