Accident grav în județul Neamț, pe drumul european DN 2-E85, în afara localității Săbăoani din județul Neamț.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 40 ani, din judeţul Iaşi, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce circula în faţa sa, rezultând o coliziune în lanţ între 4 autovehicule.

Citește și: Accident rutier grav lângă București. Un șofer a intrat cu mașina în fast-food

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei femei în vârstă de 39 ani, din judeţul Iaşi, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 40 ani", a precizat Ramona Ciofu.

Victima se afla într-o autoutilitară condusă de un ieșean de 40 de ani. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzei accidentului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un accident s-a produs pe A2 București-Constanța. Două persoane au fost rănite

Un accident s-a produs pe A2 București-Constanța. Două persoane au fost rănite

Pe autostrada A2 București-Constanța, cu sens către București, km 28, loc Brănești, Jud. Ilfov, un autoturism în care se aflau patru ocupanți s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului  două persoane au suferit leziuni, un minor şi un adult.

Traficul este blocat pentru a permite preluarea victimelor de către un elicopter SMURD,  pentru aproximativ 30 de minute.

Un accident teribil a avut loc în prima zi din an

Tragedia  s-a produs chiar în prima zi a noului an pe DN 19E Marghita- Oradea, între localităţile Sălard şi Cauaceu din judeţul Bihor.

Citește și: FOTO Accident aviatic soldat cu patru morţi şi trei răniţi grav

Două mașini s-au ciocnit puternic. În urma impactului una a ajuns pe câmp, iar cealaltă a luat foc. La locul accidentului, s-au deplasat mai multe autospeciale SMURD, ale Ambulanţei, dar şi echipaje pentru descarcerare din cadrul ISU Bihor. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si