Într-un interval de 10 minute, sâmbătă seara, aproape 50 de vehicule au fost implicate într-un carambol pe o autostradă din provincia Hunan, „Unele vehicule au luat foc”, a precizat poliţia rutieră locală într-un comunicat. Imagini publicate de Cotidianul Poporului, un ziar de stat, arată mai multe camioane în flăcări care poartă sigle ale unor companii de livrare, mașini zdrobite şi răsturnate şi un nor de fum negru care se ridică în urma accidentelor.

Ce a transmis Poliția Rutieră

Potrivit poliţiei rutiere, 16 persoane au murit, şapte dintre ele într-o singură coliziune, iar alte 66 au fost rănite. „Răniţii au fost trimişi imediat la spital pentru un tratament amănunțit, opt dintre ei suferind de răni relativ grave, însă semnele lor vitale sunt în prezent stabile”, a precizat poliţia.

Citește și: VIDEO. A plouat cu bani pe o autostradă din Spania. Peste 20.000 de euro au zburat pe geamul unei mașini

Citește și: VIDEO- Dispozitivele precum navigația din mașină: posibil pericol la volan?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit Cotidianului Poporului, carambolul a avut loc în metropola Changsha, iar sâmbătă au fost trimişi la faţa locului peste 180 de reprezentanți ai forţelor de intervenţie. Ministerul chinez pentru managementul situațiilor de urgenţă a anunţat că a solicitat o anchetă asupra cauzelor accidentului.

Citește și: VIDEO- Trei români și-au pierdut viața într-un accident, în Slovenia

Citește și: Un primar a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac. Acesta se afla la al patrulea mandat al carierei sale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si