Caravana Casa Iubirii a ajuns la Iași, iar Andreea Mantea îi așteaptă pe cei care vor să participe la casting. Ce urmează pentru cei care își doresc să devină concurenți în celebrul show ne va povesti chiar Andreea.

Caravana „Casa Iubirii” a ajuns la Iași

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii”:  „La Iași este foarte frumos. Este un soare incredibil de frumos, dar are niște dinți.

Bate un vânt, dar este magic afară. Este super la casting pentru că au venit foarte mulți oameni, tipologii extrem de diferite și zic eu că asta este foarte bine și foarte interesant pentru noi, dar și pentru cei care urmăresc „Casa Iubirii” într-un număr atât de mare. Suntem la hotel Ramada și am vrut să vă arăt ce văd cei care vin la casting. În spatele colegei mele este un scaun și sigla noastră de la Kanal D, iar în spatele meu sunt colegii mei care sunt cu fișele în mâcă.”

Mihaela Dorobanțu, prezentatoare Știrile Kanal D: „Ce așteptări ai de la cei care vin?”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii”: „Să fie sincer, să ne răspundă la întrebări absolut normale: de ce își dorești să participi la Casa Iubirii, dacă au fost căsătoriți, ce reprezintă pentru ei iubirea, care este cea mai mare calitate a ta, dar care este cel mai mare defect. Vă rog să nu lăsați orgoliul să pună stăpânire sau lipsa curajului să puă stăpânre pe voi.

Sunt acum persoane care ne urmăresc și își doresc să vină la casting pentru că își doresc să facă parte din acest experiment. Îi zic experiment pentru că ei trec prin tot felul de stări, de experiențe. Într-un timp foarte scurt se descoperă, se îndrăgostesc, ajung să iubească foarte tare și este o super mega experiență. Vă așteptăm la Ramada astăzi, până la ora 19:00, și mâine de la 10:00 până la 19:00.” 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si