Silvia Cseh, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Andreea Mantea, sfaturi pentru viitorii concurenți

„Am ajuns la castingul din Cluj-Napoca. Suntem în fața hotelului, a ajuns și Andreea. Ce faci astăzi la Cluj?”

Andreea Mantea, prezentatoare Casa Iubirii: „Dragi telespectatori m-au scos afară de la căldură și ceai, de la posibili noi concurenți ai emisiunii „Casa Iubirii”.

Pot să vă spun doar că la Cluj a venit toamna, în București parcă mai era un pic de toamnă întârziată. Mă bucur din tot sufletul că au venit atât de mulți tineri, au venit niște fete foarte frumos, iar de băieți nu mai zic. Mă surprinde faptul că au venit încă de dimineață într-un număr atât de mare, aici, la hotel Confort. Suntem la hotel Confort, pe Calea Turzii, nr. 48 pentru cei care vor să mai vină. Mâine vom fi prezenți de la ora 10:00 până 19:00.” 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Silvia Cseh, corespondent Kanal D:  „Ce sfaturi ai pentru ei? Ce trebuie să știe atunci când vin la castig?”

Andreea Mantea, prezentatoare Casa Iubirii: „Au tot timpul din lume, chiar puteți să mai faceți și pauze din când în când. Să fie curajoși, să fie dornici să aibă parte de o super experiență, să-și dorească să se îndrăgostească, dar și să împărtășească asta cu toți cei care ne privesc.

Este o experiență incredibil de frumoasă, concurenții din „Casa Iubirii” s-au dezvoltat foarte bine, foarte frumos și își doresc din tot sufletul să rămână cu amintirile acestea pentru tot restul vieții.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si