Frigiderul

Indispensabil in orice casa, frigiderul a inceput sa vina cu tot mai multe avantaje, astfel incat acesta nu mai e ales cu una cu doua, fara sa fie verificate functiile pe care le pune la dispozitie. De exemplu, in oferta de frigidere de la Altex, poti gasi combine, congelatoare, lazi frigorifice, frigidere simple sau side by side si incorporabile.

Cum au ales romanii frigiderul ideal? Bugetul a fost si el un factor important, dar atunci cand au facut achizitia, tot mai multi cumparatori au tinut cont si de alti factori, precum capacitatea

aparatului, functia de dezghetare automata, zonele speciale pentru pastrarea alimentelor usor perisabile sau rafturile reglabile. De asemenea, alegerea s-a facut intre frigidere cu o singura usa, cu doua usi si congelator pozitionat sus, cu doua usi si congelator in partea de jos sau frigidere side by side, acestea din urma fiind din ce in ce mai cautate.

Aragazul

Indiferent de frecventa gatitului, aragazul nu trebuie sa lipseasca dintr-o locuinta. Unii cumparatori au preferat modelul clasic, cu plita si cuptor, in timp ce altii s-au orientat catre plite incorporabile, cu design modern si multe posibilitati de integrare in bucatarie.
O varianta tot mai cautata a fost si cuptorul incorporabil, usor de incastrat in mobilierul de bucatarie si foarte performant, dotat cu programe si functii speciale care usureaza munca. Competitia intre cuptorul cu gaz si cel electric incepe sa fie condusa de cea de-a doua varianta, care castiga teren datorita faptului ca e sigur si foarte eficient.

Masina de spalat rufe

Este una dintre cele mai utile inventii – bunicile noastre recunosc ca viata lor e mult mai usoara de cand nu mai sunt nevoite sa spele rufele manual. S-au cumparat atat masini de spalat verticale, care sunt mai mici si mai simplu de asezat in baie, cat si orizontale, cu capacitate crescuta. De asemenea, au fost tot mai cautate masinile cu uscator, care iti permit sa ai acces rapid la hainele preferate, fara sa fie nevoie sa stai sa astepti sa se usuce in mod natural.

Aparatul de aer conditionat

Romanii au inteles ca acesta este util nu doar vara, ci si iarna, cand poate fi folosit pe modul de incalzire. Spre deosebire de alte aparate de incalzit locuinta, cum ar fi caloriferul electric, aerul conditionat isi face treaba foarte repede si eficient: temperatura din locuinta creste intr-un interval foarte scurt, asa ca nu ai mult de asteptat odata ce apesi butonul de pornire.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Din punct de vedere financiar, aparatele moderne de aer conditionat nu mai sunt un lux, datorita functiilor de control si reglare a temperaturii, acestea fiind gandite in asa fel incat sa nu risipeasca energia. Termostatul cu care sunt prevazute monitorizeaza continuu numarul de grade din camera, controland fluxul de aer si oprindu-se automat atunci cand se ajunge la temperatura setata. De altfel, aerul conditionat consuma pentru incalzire cu 20% mai putin decat pentru racire, asa ca poate fi folosit cu succes in sezonul rece.

Masina de spalat vase

Tot mai cautata in ultimii ani, e o varianta prin care scapi de munca inutila, avand in acelasi timp mai multa grija de mainile tale, care nu se mai expun constant la detergent.

In plus, specialistii au descoperit ca masinile de spalat vase indeparteaza mult mai eficient microbii si murdaria in comparatie cu spalarea manuala, mai ales datorita temperaturii ridicate a apei. De asemenea, consumul de apa nu este mai mare decat in cazul spalarii clasice, ba chiar dimpotriva.
S-au cumparat atat masini de spalat vase independente, cat si incorporabile, decizia finala tinand de spatiul disponibil si de designul bucatariei.

Expresorul

Desi n-ai zice ca nu se poate trai fara el, a devenit un electrocasnic tot mai dorit de iubitorii de cafea, care au descoperit ca pot astfel sa faca economie si sa obtina in doar cateva secunde bauturi la fel de bune precum cele din cafenelele de top.
Preturile expresoarelor sunt din ce in ce mai convenabile, iar oferta este una variata: exista aparate manuale, automate sau cu capsule.

Nu uita ca de la Altex poti achizitiona electrocasnice cu voucherul de reducere din programul Rabla. Voucherele se acorda in sistem de schimb 1:1 – predai un electrocasnic vechi si iei unul nou – si pot fi folosite pentru masini de spalat, aparate de aer conditionat, frigidere si combine, valoarea acordandu-se in functie de capacitatea energetica a aparatului dorit. Poti obtine reducerea accesand https://www.afm.ro/ si completand formularul special pentru programul Rabla. Ulterior, achizitia si predarea produsului le vei face direct la comerciant.

 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si