Bianca și Mary erau cele mai bune prietene. Cele două discutau permanent, se sfătuiau, iar Mary a fost printre singurele concurente care au susținut-o permanent pe Bianca în competiție.

Bianca Comănici, câștigătoarea emisiunii „Puterea Dragostei„ a suferit foarte mult din cauza lui Livian, iar Mary a fost constant alături de prietena ei. Însă, relația dintre cele două s-a schimbat și, deși Bianca a locuit o perioadă de timp la Mary, cele două trec printr-o perioadă în care nu își mai vorbesc.

Citeste si: Berna de la „Puterea Dragostei”, mesaj tranșant pentru Philip Albu. Nu mai există cale de împăcare

Adevărul despre cearta dintre Bianca Comănici și Mary de la „Puterea Dragostei”

Bianca Comănici și Mary au avut diverse dispute în cadrul competiției televizate, însă, au reușit să treacă peste toate conflictele. Acum, după ce s-a frumoasa brunetă s-a despărțit de Livian și a locuit la Mary pentru o perioadă, cele două tinere par a fi iar certate.

După ce două vloggerițe cunoscute au declarat că motivul certurilor dintre fostele concurente ar fi chiar Simina, care i-a mărturisit Biancă faptul că Mary a bârfit-o pe brunetă, blondina a horătât să își lămurească fanii cu privire la cele întâmplate. Aceasta a dezvăluit, în cadrul unui live pe pagina sa de Instagram, ce s-a întâmplat între ea și Bianca.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Care adevărul despre cearta dintre Bianca Comănici și Mary. A fost lămurit misterul de la Puterea Dragostei
Care adevărul despre cearta dintre Bianca Comănici și Mary. A fost lămurit misterul de la Puterea Dragostei

Fosta concurentă a spus că între cele două nu a existat o ceartă în adevăratul sens al cuvântului, însă, a mărturisit că Bianca trece printr-o etapă a vieții în care îi este greu să aibă încredere în oameni.

„Sincer, ca să lămuresc și treaba asta, eu și Bianca nu ne-am certat. Nu am avut o discuție aprinsă sau ceva de genul ăsta, noi am avut o discutie normală. Am înțeles că ea e puțin cu încrederea la pământ în perioada asta, cu încrederea în oameni. O las să se liniștească și când o să aibă nevoie să fie ascultată, să-și spună ofurile, eu o aștept. Probabil, de foarte multe ori, nici eu nu am fost acolo pentru ea, să o ascult. Am fost și eu încărcată cu ale mele”, a afirmat Mary.

Citeste si: Revenire surprinzătoare la „Puterea Dragostei”. Ce fostă concurentă s-a întors în casa iubirii

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Fanii celor două și-au pus semne de întrebare în legătură cu relația lor de prietenie, după ce Bianca a afirmat, în cadrul unul live, că și-ar dori să nu mai primească întrebări referitoare la Mary.

„Nu am ce să spun de Mary, nu mă mai întrebați. Nu am ce să răspund la întrebarea despre Mary”, a adăugat Bianca Comănici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si