Intr-o conferinta, preotul a vorbit despre relatiile din femnei si barbati si despre cum ar trebui sa fie o casatorie, scrie kfetele.ro.

 
Preotul Constantin Necula spune ca nu a inteles niciodata la o femeie: "De ce suporta la nesfarsit magariile unui sot agresiv, de exemplu, punand dinainte nevoia de a avea tata pentru
copiii sai. Un tata agresiv distruge pacea casei si fura copilaria pruncilor sai. Iar femeii ii distruge feminitatea, darul de pret al unicitatii ei creatoare."
Care este cea mai mare greseala pe care un barbat poate sa o faca in relatia cu o femeie:" Orice greseala in raport cu exigentele unei femei e mare. Nu exista relatii umane perfecte, dar tensionarea pe imperfectiuni naste frustrare si fracturi sufletesti majore."
 
Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul:" Sa-l anuleze cu pretentii absurde. Distrugand tocmai libertatea reactiei, a vointei care limpezeste iubirea."
 
Ce sfat i-ar da parintele unui tanar de 20 de ani in privinta relatiai cu femeile: "Temperanta si respect.
Orice fortare naste rani. De cele mai multe ori greu vindecabile. Ori chiar nevindecabile. Sa-si creasca iubirea in decenta."

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si