Cristi Marinescu și-a îndreptat atenția către o altă participantă din Casa „Puterea Dragostei”, după două luni de la despărțirea de Maria, alături de care a ajuns în finală. 

Fanii au declarat că au văzut o sclipire în ochii fostului concurenți atunci când vorbește despre Mariana, despre care a spus că ține legătura cu ea având în vedere că aceasta este plecată în Anglia.

Invitat în cadrul unei emisiuni, Cristi Marinescu a dat de înțeles că știe foarte multe aspecte din viața Marianei, lucru care indică că sunt apropiați.

Citeste si: "Îi place și ei de mine". Codruț de la "Puterea Dragostei" își vede de viață după despărțirea de Alexandra

Relația cu Mariana

Cristi a mărturisit că se vede formând un cuplu împreună cu Mariana. 

„Da, îmi trăiesc viața. N-a fost să fie cu Maria, asta e. Am plecat. Am deschidere, despre asta e vorba. Experimentați cât mai mult, Mariana!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mariana e genul de ispita. Îți dă puțin câte puțin. Eu prind momeala mai greu. O joacă și așa… Nu cred că poți să fii sigur de Mariana, dacă te place sau nu te place. E jucăușă așa. Are sex-appeal, din punctul meu de vedere. Are ceva al ei, așa”, a spus Cristi Marinescu.

Citeste si: De cât timp îi face Radu ochi dulci Bernei? Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a aruncat bomba: "Mi-am dat seama și eu că mă place și Codruț l-a dat de gol"

Cere sfatul femeilor în materie de îmbrăcăminte

„Astăzi m-am lăsat îmbrăcat de Mariana, e u mă las îmbrăcat de femei. În finală m-am lăsat îmbrăcat de fosta mea iubită. Astăzi m-am lăsat îmbrăcat de Mariana. Ea ma îmbrăcat astăzi”,  a adăugat Cristi.

Cristi Marinescu a fost unul dintre cei mai populari concurenți din sezonul trei „Puterea Dragostei” și a ajuns în finală, alături de Alexandra. Imediat după terminarea competiției, Cristi a condus-o pe Maria la aeroport și se pate că de atunci cei doi și-au spus „adio”.

Cristi a început să fie mai activ pe rețelele de socializare, să apucat de cântat și să postează clipuri video de la sala de fitness.

Citeste si: „Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în București! Iubirea ajunge la un nou nivel, odată cu al cincilea sezon al show-ului, ce se anunță cu totul spectaculos și plin de surprize frumoase!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si