Close sidebar
Close sidebar

Care este secretul clementinelor si cum de au devenit mai populare decat portocalele

Toti stim ca fructele sezonului sunt clementinele, foarte apreciate pentru gustul, dar si pentru vitaminele pe care le contin. De aceste fructe se pot bucura, neconditionat, si persoanele care isi fac griji pentru silueta. Ele au in compozitie putine calorii, circa 46 la 100 de grame de fruct.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe langa vitamina C din abundenta, ele mai contin magneziu si fier, care mentin functionarea in conditii normale a sistemului muscular si nervos, scrie Realitatea.

Cum au aparut clementinele? Prin altoirea portocalului cu mandarinul, iar gustul dulce este cel care le-a facut atat de populare printre cosumatori. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Louis Charles Trabut este cel care, în 1900, a desfasurat acest experiment si a obtinut aceste fructe care isi mentin aroma pentru o perioada mai indelungata fata de mandarine.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI