După incidentul care a avut loc joi, 18 ianuarie, bărbatul a fost internat la Psihiatrie și este în stare stabilă. Pacientul este un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Acesta a primit îngrijiri medicale de urgență și în aceste momente se află sub atenta supraveghere a medicilor de la Spitalul Obregia din Capitală.

Ce se întâmplă cu bărbatul care s-a automutilat în avion?

Bărbatul era într-un avion care ajunsese de la Bruxelles la Otopeni. La bordul aeronavei se aflau și Mircea Geoană și șeful DSU- Raed Arafat, dar și fostul ministru Rovana Plumb.

Imediat după decolarea de la Bruxelles, bărbatul a început să se certe cu însoțitorii de bord cărora le-a adresat cuvinte jignitoare și amenințări.

După aterizarea pe aeroportul din Otopeni, pasagerul recalcitrant a început să își provoace mai multe răni cu o lamă de ras pe care a ținut-o ascunsă sub limbă în timpul controlului de securitate din Bruxelles.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Destin tragic pentru un tânăr de 16 ani! Autoutilitara în care se afla a lovit un camion staţionat în județul Vracea

Potrivit surselor Digi24.ro se pare că bărbatul și-a făcut rău în mod intenționat pentru a fi dus la camera de gardă a unui spital de unde să ar fi vrut să încerce să fugă. Pasagerii au fost evacuați pe ușa din spate a aeronavei, iar bărbatul a fost transportat la spital.

Atunci când au intervenit, autoritățile l-au găsit pe român într-o baltă de sânge, însă i-au acoperit rănile și l-au încătușat.

Pasagerii au fost scoși pe la ieșirea din spate a aeronavei, astfel încât să nu fie expuși pericolului.

După ce a primit îngrijiri la fața locului, românul a fost dus de urgenţă la spitalul Floreasca, iar mai apoi la Spitalul Obregia.

Citește și: Bărbatul sinucigaș de pe Aeroportul Otopeni este un infractor periculos. Ce antecedente are gălățeanul de 47 de ani?

”Starea pacientului este stabilă. Este în zona de supraveghere. Va fi repartizat pe una din secţii pentru evaluare”, a declarat Adrian Ţibrina, manager Obregia pentru Observatornews.ro.

Nu ar fi la primul gest de acest fel, deoarece și în trecut ar mai fi avut tentative de suicid şi mai multe internări la Psihiatrie încă din 2010. Individul ar fi originar din Galați și ar fi fost acuzat de tentativă de omor şi viol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si