Studiile arată că românii sunt campioni la statul pe canapea, iar medicii spun că mulţi ajung să sufere de probleme grave de sănătate pentru că nu fac mişcare. Apele termale de la Băile Felix, unice în Europa, sunt recomandate de medici în tratarea bolilor reumatice şi chiar a obezităţii.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, sărut cu Jador!? Imaginea din culise care-i compromite

Citeste si: VIDEO| Evaluare Națională 2019. Broșuri întârziate, absolvenți cu planuri încurcate!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Centrele SPA, ștrandurile în aer liber și piscinele hotelurilor din Băile Felix atrag an de an din ce în ce mai mulţi turişti. Aşa se face că tot timpul anului, bazinele cu apă termală sunt pline.

Citeste si: Catalina Seicaru, frumoasa Faimoasa de la „Exatlon”, isi doreste sa devină mamă

Citeste si: Omul care gestiona banii PSD și-a dat demisia

Conform studiilor, în ultimii 5 ani, numărul românilor care fac sport a scăzut cu 12 procente. Principalul motiv invocat este lipsa de timp, chiar şi în cazul celor tineri. Specialiştii spun însă că scuzele găsite nu au niciun temei.

România este în acest moment pe locul doi într-un top al celor mai. leneşi europeni. Mai sedentari decât noi sunt grecii, bulgarii şi portughezii care ocupă, împreună, locul întâi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si