Nu mai este un secret faptul că Larisa și Ionuț de la Casa Iubirii formează un cuplu. Cei doi și-au dat seama că au foarte multe lucruri în comun. Chiar dacă Kinga a pus ochii pe Ionuț, se pare că Larisa a fost mai iute și a reușit să facă un cuplu alături de el.

Citeste si: Costi face primele mărturisiri după ce a fost eliminat din Casa Iubirii

Cei doi se bucură acum de clipe frumoase, dar trebuie să fie atenți dacă își doresc ca această poveste de dragoste să înflorească și să ajungă într-o altă etapă.

Care poate fi motivul de despărțire?

Astrologul Luminiță Ristea a spus pentru canalul online  wownews   care sunt punctele forte ale relației lor, dar și care ar putea fi motivele în cazul unei eventuale despărțiti: „ Poate exista și o dorință de control, că un partener să îl controleze pe celalalt, să-l manipuleze și pe celalalti.  Poate ajunge și la o obsesie. Este o alta cheie la care Larisa trebuie să fie atenta”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Într-o analiza relațională, Luna, unde este ea? La Ionut nu am reușit să văd. La Larisa este în Rac, înseamnă că ea este foarte mămoasă, foarte protectoare. Ionut are o energie de foc. Săgetătorii sunt young, are nevoie de adrenalina.

Citeste si: Fetele din "Casa Iubirii", la testul fierului de calcat. "Pot să iau două cămăși, în caz că ard una?!"

El se poate plictisi, nu are nevoie de o mama, are nevoie să caute lucruri inedite, să meargă pe munte, să călărească pe malul marii. Are o rana karmica pe care ar putea să o rezolve, vine cu niste traume repetitive și niste traume din relațiile cu alti bărbați”.

Relație karmică între Larisa și Ionuț

„Însă, ea poate să învețe de la Ionut și cum să își manifeste aceasta energie. Nicio relație nu e întâmplătoare. Sunt relații karmice. Sunt relații care trebuie să se întâmple și Ionut ar putea să o ajute în ce privește destinut. Ar trebui să proceseze amândoi aceste informații”, a mai spus astrologul.

Citeste si: Cine ar putea câștiga emisiunea Casa Iubirii? Fostul concurent a spus tot

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si